Vullnetarë dhe qytetarë në Lezhë dhurojnë gjak

Kryqi i Kuq Shqiptar, Dega Lezhë – Faleminderit dhe në emër të fëmijëve talasemikë për secilin vullnetar dhe qytetar që sot kontribuoi duke dhuruar gjak, lëngun e jetës, për fëmijët talasemik! Faleminderit stafit të Bankës së Gjakut, për bashkëpunimin! Nuk ka dhuratë më të çmuar për festat! DHURO GJAK – SHPËTO JETË!

Ndajeni me miqte tuaj: