(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al
IMG_20171116_132542

U zhvillua takimi “Rivendosja e Lidhjeve Familjare (RLF) dhe komunikimi”

  Më datat 15-16 nëntor 2017, Komitetit Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq, Qendra rajonale për informim në Beograd organizoi Takimin “Rivendosja e Lidhjeve Familjare (RLF) dhe komunikimi”. Në këtë takim morën pjesë përfaqësues nga Shoqatat Kombëtare të Bullgarisë, Ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë, Shqipërisë, Malit të Zi, Serbisë, Rumanisë, Kroacisë, Sllovenisë, Hungarisë, Republikës Ceke. Në këtë… Lexo më tepër »

Medaljet

Nderim punës dhe veprës së njerëzve më të përkushtuar në fushën humanitare të Kryqit...

  Në ditën e fundit të Mbledhjeve Statutore vëmendje ju kushtua nderimit të punës dhe veprës së njerëzve më të përkushtuar në fushën humanitare të Kryqit të Kuq siç ishin: – Nderimi me Medaljen “Henry Dunant”; – Nderimi me Medaljen “Henry Davison”; – Nderimi me Medalejn “Rinia në veprim”; – Nderimi me Medaljen “Për vullnetarizimin… Lexo më tepër »

Strategjia 2030 e Federatë Ndërkombëtare të KK dhe të GjK –...

Dita e tretë e punimeve të Asamblesë 21 të Përgjithshme të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe   Në ditën e tretë të diskutimeve në Asamblenë e Përgjithshme të Federatës Ndërkombëtare të KK dhe të GjK, një vend të gjerë zuri diskutimi për Strategjinë 2030 të Federatës ndërkombëtare, një dokument ky me rëndësi… Lexo më tepër »

Antalya Turkey,November 6,2017 Red Cross Red Crescent Statutory Meetings
IFRC Presidential election results. Francesco Rocca elected as President.
Press briffing

Francesco Rocca zgjidhet President i rrjetit më të madh humanitar në botë – Federatës...

Antalia, 6 nëntor 2017 – Avokati italian dhe humanitar, Francesco Rocca, u zgjodh sot Presidenti i ri i Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe (FNKK&GjK). Rocca u zgjodh nga përfaqësuesit e 178 Shoqatave Kombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe që ishin të pranishëm në Asamblenë e… Lexo më tepër »

Na ndiqni ne Youtube

Na ndiqni ne Facebook