Lëvizja Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe përbëhet nga tre komponentë të pavarur nga njëri-tjetri. E udhëhequr nga Parimet Themelore dhe e bashkuar në një qëllim: të ndihmojmë pa dallim ata që vuajnë, duke kontribuar kështu në ruajtjen e paqes në botë.

 

 

 

 

Ndajeni me miqte tuaj: