Veprimtari sensibilizuese në Ditën ndërkombëtare të luftës kundra AIDS

Sot 1 Dhjetori Dita Ndërkombëtare Kundër HIV-AIDS, është dita ku përkujtojmë të gjithë viktimat dhe të prekurit nga ky virus, në formë solidariteti dhe mbështetje. Gjithashtu shpresojmë që kjo ditë, të shërbejë për sensibilitet më të efektshëm kundër virusit HIV si dhe viruseve të tjera, në mënyrë që të parandalojmë përhapjen e tyre duke ndaluar kështu problematikat e vështira shëndetësore, sociale dhe ekonomike që sjellin ato.
Vetëm ne e kemi në dorë limitimin e përhapjes së viruseve! Prandaj: informohu, sensibilizohu dhe praktiko në mënyrë strikte rregullat kundër infektimeve.
Për një jetë më të shëndetëshme, për veten dhë të dashurit tuaj!

Ndajeni me miqte tuaj: