Vazhdoni mbështetja financiare për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit 2019.

Vazhdoni mbështetja financiare për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit 2019. Në këtë postim, janë pamje nga shpërndarja e bonusit të gjashtë të shpërndahet nga Dega e Kryqit të Kuq Laç. Shpërndarja e bonusit vazhdon dhe në degët e tjera të Kryqit të Kuq, në zonat e prekura tërmeti. #kryqiikuqshqiptar

Ndajeni me miqte tuaj: