Vazhdon shpërndarja e këstit të katërt të mbështetjes financiare të Kryqit të Kuq Shqiptar

Në degët e Kryqit të Kuq Laç vazhdon shpërndarja e këstit të katërt të mbështetjes financiare që organziohet nga Kryqi i Kuq Shqiptar me mbështetjen e Federatës Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe në ndihmë të familjeve më të dëmtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit 2019 dhe në gjendje më të vështirë ekonomike.
Nga kjo ndihmë kanë përfituar çdo muaj 1100 familje në të gjitha qarqet e vendit të prekura nga tërmeti.
@redcrossalb
@ifrc
#redcross, #redcrescent
#thanksvolunteers #KryqiiKuqShqiptar

Ndajeni me miqte tuaj: