Vazhdojnë punimet e Mbledhjeve statutore të Lëvizjes ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe.

 

Me mbylljen e punimeve të Asamblesë së 20 të Federatës ndërkombëtare, sot janë punimet e Këshillit të Delegatëve të Lëvizjes ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe, ndërkohë që nesër fillon punimet Konferenca 32 ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, organi më i lartë i Lëvizjes.

Në punimet e forumeve të rëndësishme të Lëvizjes merr pjesë një delegacion i Kryqit të Kuq Shqiptar, i kryesuar nga Presidenti i shoqatës, Magjistër Ylli Alushi.

Ndajeni me miqte tuaj: