Urimi i Presidentit të Federatës ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe me rastin e Krishtlindjeve.

“Le të sjellin këto Krishtlindje paqe dhe gëzim në këto kohëra mjaft të vështira # COVID-19. Pushime të mbara për të gjithë vullnetarët tanë të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe dhe familjet e të dashurit tyre. Dhe në këto momente të vështira gratë dhe burrat tanë janë duke ndihmuar ata që janë më në nevojë: jam krenar për të gjithë ju!” “May this Christmas bring peace and joy in these very difficult #COVID19 times. Happy holidays to all our #RedCross #RedCrescent volunteers and their families and beloved. Even in this very moment our women and men are helping the most vulnerable: I am proud of all of you!”

Ndajeni me miqte tuaj: