Urimet më të mira President Mojsiu në 91 vjetorin e ditëlindjes!

Ish Presidenti Mojsiu mbushi 91 vjet. Ndër urimet e shumta ishin dhe ato të Kryqit të Kuq Shqiptar. Presidenti i Kryqit të Kuq Shqiptar, z. Ylli Alushi dhe Sekretari i Përgjithshëm z. Artur Katuçi sëbashku me një grup vullnetarësh i uruan ngrohtësisht datëlindje. Zoti Mojsiu është një dashamirës i kahershëm i Kryqit të Kuq Shqiptarë. Në fillim të muajit tetor, ai ishte i pranishëm në finale e Konkursit VI-të Kombëtar të Kryqit të Kuq Shqiptar “Rinia dhe Kryqi i i Kuq!”

Ndajeni me miqte tuaj: