Union Bank dhuron gjak për fëmijët talsemikë

Dhurim gjaku nga personeli i Union Bank në këto ditë të nxehta vere, kur dhe nevojat për gjak janë më të mëdha. Faleminderit të gjithë punonjësit e Union Bank që ju bashkuan nismës së Kryqit të Kuq Shqiptar për të dhuruar gjak vullnetarisht në ndihmë të fëmijëve talasemikë!

Ndajeni me miqte tuaj: