UKT dhuron gjak për fëmijët talasemikë

Një tjetër seancë dhurimi gjaku u organizua sot në ambjentet e Selisë së Kryqit të Kuq Shqiptar. Janë punonjësit e Ndërmarrjes së Ujësjellës/Kanalizime që ju përgjigjën thirrjes për të dhuruar gjak për fëmijët talasemikë.
Rëndësinë kësaj seance ja shtuan dhe vullnetarët tanë të rinjë që dhuruan gjak për herë të parë. Faleminderit për këtë akt dhe për kontributin tuaj në organizimin e seancave të dhurimit me individë apo institucione të ndryshme. Faleminderit dhe ekipit tgë Bankës së Gjakut për përkushtimin makasimal në këtë bashkëpunim të vyer!

Ndajeni me miqte tuaj: