U zhvillua Edicioni III-të i Maratonës së Tiranës

Edicioni i III-të i Maratonës së Tiranës nuk do të kishte kurrsesi atë sukses që pati, pa kontributin e ekipit të vullnetarëve të Degës së KK Tiranë. 165 vullnetarë dhe instruktorë të Ndihmës së Parë asistuan përgjatë gjithë aktivitetit duke qëndruar në gatishmëri për çdo incident të mundshëm. Mbështetja psikologjike dhe Ndihmë e Parë për ata garues që patën nevojë. Faleminderit instruktorëve dhe vullnetarëve që me punën dhe kontributin e tyre lartësojnë emrin dhe imazhin e Kryqit të Kuq!

Ndajeni me miqte tuaj: