U organizua trajnimi për trajnerë me temë ”Shëndeti në Emergjencë”

Më 16 – 17 nëntor 2021 në Qendrën e Trajnimit pranë Selisë Qendrore të Kryqit të Kuq Shqiptar u zhvillua trajnimi për trajnerë me temë “Shëndeti në Emergjencë”.
Në këtë trajnimi morën pjesë 18 vullnetarë nga 9 degë të Kryqit te Kuq Shqiptar (Tiranë, Durrës, Shkodër, Vlorë, Lezhë, Fier, Elbasan, Krujë dhe Korçë).
Në këtë trajnim u trajtuan tematika të tilla si : Emergjencat Shëndetësore, Vaksinimi, Përfshirja e komunitetit dhe përgjegjshmëria sociale, Ndihma e Parë në komuniitet, Ndihma e Parë psikologjike, Ndikimi i ndryshimeve klimatike në shendet, etj.

Ndajeni me miqte tuaj: