– Trajnimi për lider rinie, Durrës – Programi i Rinisë dhe Edukimit humanitar

 

Programi i Rinisë është duke zhvilluar trajnimin për lider rinie dhe vlera humanitare me 24 të rinj vullnetarë, të 12 degëve të Kryqit të Kuq Shqiptar.

Seanca plenare dhe interaktive u ndërthuren së bashku, duke pasqyruar angazhimin e të rinjve.
Lidershipi, karakteristikat e liderit, vetëbesimi, temat që u trajtuan në pjesën e parë të ditës së dytë. Të rinjtë vullnetarë të KKSH rriten kapacitet e tyre në drejtim të leadershipit, kjo nëpërmjet punës në grup dhe seancave interaktive.

Faleminderit të rinjve pjesëmarrës për angazhimin e tyre.

Ndajeni me miqte tuaj: