(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Trajnimi i dytë për përgatitjen e grupeve të lëvizshme shumë funksionale

Një tjetër trajnim u zhvillua sot me vullnetarët e Degëve të Kryqit të Kuq Lexhë dhe Lac për përgatitjen e grupeve të lëvizshme shumë funksionale që do të angazhohen në operacionin e ndihmës me qëllim ofrimin e një ndihm shumë sektoriale për të prekurit nga tërmeti.
Detyrat e këtyre ekipeve lidhen me ofrimin e ndihmës së parë psikologjike, vlerësimin e gjendjes fizike shëndetësore të njerëzve, identifikimin e nevojave të familjeve, sigurimin e ndihmës së parë, rritjen e ndërgjegjësimit për higjienën, etj.

#EUCivPro #rescEU #EUaid #kryqiikuqshqiptar #training #volunteers

Ndajeni me miqte tuaj: