Takim koordinimi për ndihmat në Selinë e Kryqit të Kuq Shqiptar

Takim koordinimi mes Kryqit të Kuq Shqiptar, përfaqësuesve të Federatës Ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe dhe përfaqësuesve të Shoqatave Kombëtare prezente pas miratimit të Apelit të Emergjencës në Federatën Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq.

Coordination Meeting- ARC,IFRC and PNSs following the approval of the IFRC Emergency Appeal. #earthquakealbania #ifrc #arc

Ndajeni me miqte tuaj: