Studentët dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë.

Nuk ka dhuratë më të bukur në prag të 1 Qershorit, Ditës Botërore të Fëmijëve.

Janë studentët e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Arkitekturës dhe të Universitetit Epoka që ju përgjigjën thirrrjes së Degës së KK Tiranë për të dhuruar gjak vullnetarisht. Faleminderit studentëve dhe pedagogëve për organizimin e fushatës së dhurimit të gjakut, duke bërë një akt të madh humanizmi dhe solidariteti!

Ndajeni me miqte tuaj: