(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Studentët dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë.

Sërish dhurim gjaku! Sërish studentët janë atë që dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë. Kësaj radhe janë studentët e Universitetit të New Jork-ut që i janë përgjigjur thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar për të dhuruar gjak. Janë studentët dhe drejtuesit e këtij institucioni që organizuan fushatën e dhurimit të gjakut, duke bërë një akt të madh humanizmi dhe solidariteti!

E pas studentëve të Universitetit të New Jorkut janë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës, që dhuruan gjak. Faleminderit

Ndajeni me miqte tuaj: