(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Studentët dhurojnë gjak për fëmijët falasemikë

Janë studentë e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë, Fakulteti i Infermierisë dhe të Fakultetit të Inxhinierisë Matematike dhe Fizike në Tiranë që i janë përgjigjur thirrjes së bërë nga degët përkatëse të Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak vullnetarish. Faleminderit të gjithë studentëve për këtë akt human!

Ndajeni me miqte tuaj: