(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Struktura


 Struktura e Lëvizjes Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe:

Kryqi i Kuq Shqiptar është pjesë e Lëvizjes Ndërkombëtare të Kryqit te Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe, lëvizjes më të madhe humanitare botërore.

Komponentët e Lëvizjes ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe janë tri:

  1. 187 shoqata kombëtare të Kryqit të Kuq ose të Gjysmëhënës së Kuqe në të gjithë botën
  2. Komiteti Ndërkombëtar i Kryqit të Kuq
  3. Federata Ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe
Ndajeni me miqte tuaj: