Stafi i Ujësjellës Kanalizime Tiranë dhe antarët e Qendrës kulturore “Femra Investim i Familjes” dhurojnë gjak për fëmijët talasemikë

❤Stafi i Ujësjellës Kanalizime Tiranë dhe antarët e Qendrës kulturore “Femra Investim i Familjes” u bēne pjesë e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë. Faleminderit @ujesjellesitirane dhe Qendra kulturore “Femra Investim i Familjes” për kontributin tuaj human në ndihmë të fëmijëve në nevojë! ❤

Programi i Promocionit të Dhurimit Vullnetar të Gjakut & Dega e Kryqit të Kuq Tiranë

#bloodcenter #health #blooddonorsneeded #blooddonationcamp #savelife #donatebloodandsavelives #wholeblooddonation #bloodbank #donatingblood #plasma #help #doubleredcells #redcross #redcrossvolunteer #blooddonation #blooddonor #blood #donateblood #giveblood #blooddonors #bloodtransfusion #blooddonate #donor #savelives #bloodforlife #love #givebloodsavelives #donatebloodnow #donation #donatebloodtoday

Ndajeni me miqte tuaj: