(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Stafi i Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve dhuron gjak për fëmijët talasemikë

U organizua sot në ambjentet e Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve seanca e radhës e dhurimit vullnetar të gjaku. Është stafi i këtij institucion që iu bashkua iniciativës së Kryqit të Kuq për të dhuruar gjak për fëmijët talasemikë.

Ndajeni me miqte tuaj: