Solferino 2016

 

26 qershor

Cdo vit, në qershor, me mijëra vullnetarë dhe staf nga shoqatat e Kryqit të Kuq (#RedCross) dhe të Gjysmëhënës së Kuqe (#RedCrescent) mblidhen bashkë në Solferino, në Veri të Italisë, vendi ku beteja e zhvilluar bëri që të lindte idea e Kryqit të Kuq.

Falë Kryqit të Kuq Italian, bashkangjitur disa nga fotot nga manifestimet e organizuara dy ditë më parë!
#Solferino2016

Solferino 2016 2

Solferino 2016 3

Solferino 2016 4

Ndajeni me miqte tuaj: