Sërisht dhurim gjaku në ndihmë të fëmijëve talasemikë

Thirrjes së Kryqit të Kuq Shqiptar për të dhuruar gjak i janë përgjigjur institucione të ndryshme në degë të ndryshme. Kështu në Degën e Kryqit të Kuq Elbasan kësaj thirrje i janë përgjigjur punonjësit e Drejtorisë së Sigurimeve Shoqërore, ndërsa në Degën e Kryqit të Kuq Tiranë janë dy institucione : janë punonjësit e Fibank Albania dhe ata të Drejtoriësë së Shërbimet të Tatim-paguesve.
Dhuro gjak, shpëtoni jetë!

Ndajeni me miqte tuaj: