Ritme të kënaqëshme të dhurimit vullnetar të gjakut në Degën e Kryqit të Kuq Tiranë

. Nuk ka si të ndodh ndryshe kur në këtë aksion të madh humanitar në ndihmë të fëmijëve talasemikë dhe të gjithë atyre që kanë nevojë për gjak, angazhohet rinia studentore.
Janë të studentët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Inxhinierisë së Ndërtimit, e pas tyre studentët e Fakultetit të Shkencave Mjekësore teknike ata që i janë bashkuar iniciativës së Kryqit të Kuq Shqiptar.

Kësaj iniciative i është bashkuar gjithashtu dhe personeli i Fibank, që e ka kthyer në traditë dhurimin vullnetar të gjakut.

Faleminderit për kontributin tuaj human në ndihmë të fëmijëve në nevojë!

#KryqiiKuqShqiptar #bloodcenter #blooddonorsneeded #blooddonationcamp #savelife #donatebloodandsavelives #bloodbank #donatingblood #plasma #help #doubleredcells #redcross #redcrossvolunteer #blooddonation #blooddonor #blood #donateblood #giveblood #blooddonors #bloodtransfusion #blooddonate #donor #savelives #bloodforlife #givebloodsavelives w#donatebloodnoë #donationsëelcome

Ndajeni me miqte tuaj: