(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Projekti “Mbështetje Sociale për të Moshuarit” Dega e Kryqit të Kuq, Librazhd

Edhe përgjatë muajit Qershor, dega e Kryqit të Kuq Librazhd u është gjendur pranë të moshuarve duke iu ofruar shërbim – kontroll mjekësor, seanca psiko-sociale, si dhe duke i ndihmuar me pako ushqimore.
Falënderojmë vullnetarët dhe stafin për angazhimin dhe përkushtimin në realizimin e këtij projekti!

Ndajeni me miqte tuaj: