Dhurim vullnetar i gjakut në Degët e Kryqit të Kuq Elbasan dhe Berat

“QË ZEMRA E BOTËS TË VAZHDOJË TË RRAHË, DHURO GJAK, DHURO JETË”
Slloganit të fushatës sensibilizuese të Kryqit të Kuq Shqiptar për të dhuruar gjak vullnetarisht iu bashkuan këto ditë, punonjësit e DRSSH Elbasan dhe punonjësit e Fabrikës Mito, by Katerina Firenze në Berat cilët dhuruan, gjak për fëmijët talasemikë.
Falenderojmë drejtuesit dhe sipermarrësit e këtyre institucioneve për bashkëpunimin e vazhdueshëm me Kryqin e Kuq dhe të gjithë dhuruesit për kontributin.
#QEZEMRAEBOTESTERRAHE
#DHUROGJAKSHPETOJETE.
Programii i Dhurimit Vullnetar të Gjakut & Degët e Kryqit të Kuq Elbasan, Berat

Ndajeni me miqte tuaj: