Personeli shëndetsor në Kuçovë dhuron gjak për fëmijët talasemikë

Në këto ditë të nxehta vere dhe COVID-19, Dega e Kryqit të Kuq Kuçovë dhe personeli shëndetësor dhuruan gjak në ndihmë të fëmijëve talasemikë.
Një falenderim i veçantë shkon për mjekët dhe infermierët e e Spitalit dhe Qendrës Shëndetësore Kuçovë. Ata jo vetëm që janë në cdo cast në shërbim të gjithkujt që ka nevojë por dhe dhuruan gjak për fëmijët talasemikë.

Ndajeni me miqte tuaj: