Përshëndetje e Presidentit të KKSH z. Ylli Alushi me rastin e 8 Majit

8 Maji është Dita Botërore e Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe. Si e tillë ajo është një ditë e veçantë për të gjithë anëtarët dhe vullnetarët e Kryqit të Kuq dhe për të gjithë dashamirësit e lëvizjes më të madhe humanitare në botë.

Në këtë ditë të shënuar, Presidenti i Kryqit të Kuq Shqiptar, z. Ylli Alushi dhe Sekretari i Përgjithshëm z. Artur Katuçi përshëndesin me anë të një letre, anëtarët dhe vullnetarët e Kryqit të Kuq Shqiptar, dashamirësit dhe kontribuesit e veprimtarive humanitare të shoqatës në ndihmë të njerësve në nevojë.

Ndajeni me miqte tuaj: