Operacion i gjerë ndihme për familjet e prekura nga COVID-19

Programi i Përgatitjes dhe Ndërhyrjes në raste Katastrofash & Degët e Kryqit të Kuq Degët e Kryqit të Kuq Shqiptar janë angazhuar në realizim në terren të operacionit të ndihmës për 2000 familje me mbështetje ushqimore dhe jo ushqimore dhe 2000 familjeve me mbështetje financiare. Operacioni në ndihmë të familjeve në nevojë për shkak të pandemisë COVID-19 realizohet falë mbështetjes së Federatës ndërkombëtare të Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe. Në këtë postim, momente nga realizimi në terren të operacionit në degët e Kryqit të Kuq Tiranë, Shkody, Durrës, Laç, etj.

Ndajeni me miqte tuaj: