Njoftim i Kryqit të Kuq Shqiptar

Në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Edukimit të vazhdim, Kryqi i Kuq Shqiptar zhvillon Workshopin “Teknikat e dhënies së Ndihmës së Parë“.
Workshopi zhvillohet në 24-25 shtator 2016 Tiranë, në Qendrën Kombëtare të Trajnimit të Kryqit të Kuq Shqiptar, pranë Sheshit “21 dhjetorit.
Kategoria e pjesëmarrësve në këtë workshop janë: Mjek familje, mjek urgjence dhe specialiteteve të ndryshme, Stomatolog, Infermier, Farmacist, Menaxher / Drejtor, Laborant.
Organizatori/ofruesi: Kryqi i Kuq Shqiptar
Kontakte: Tel: 0694092236 / 0692304540 E-mail : lhidi@kksh.org.al / blerta.ndrekaj@gmail.com

Ndajeni me miqte tuaj: