Nga veprimtaritë e Degës së Kryqit të Kuq Lezhë

Vullnetarët dhe stafi i Degës së Kryqit të Kuq Lezhë, vazhdojnë me shpërndarjen e ndihmave për familjet në nëvojë, ndihmë kjo e mbështetur nga Fondacioni Coca-Cola. të prekura nga COVID-19.
Nëpërmjet mbështetjes të siguruar nga Fondacioni Coca-Cola do të ndihmohen me ndihma ushqimore nëpërmjet degëve të Kryqit të Kuq, 2000 familje në të gjithë vendin.
Faleminderit për donacionin dhe vullnetarëve për përkushtimin e treguar në organizimin e këtij operacioni!

Ndajeni me miqte tuaj: