Nga veprimtaritë e Degës së Kryqit të Kuq, Korçë

Janë disa veprimtari të zhvilluara në fusha të ndryshme nga vullnetarët dhe stafi i degës së Kryqit të Kuq Korçë.
Prej disa ditësh janë organizuar disa trajnime mbi Ndihmën e Parë me trupën e Reaprtit të zjarrëfikësve në Korçë dhe në Devoll.
Ndërkohë vazhdojnë takimet e organizuara në ambjentet e degës me të rinjtë e shkollave të mesme të qytetit, në kuadër të lëndës së Shërbimit Komunitar.
Këtë javë u mundësua dhe ndihma në ushqime për një familje në nevojë në fshatin Çipan të Bashkisë Devoll.

Ndajeni me miqte tuaj: