Nga veprimtaritë e Degës së Kryqit të Kuq Elbasan

Dhe në këtë kohë pandemie, vazhdojnë intensivisht veprimtaritë e Degës së Kryqit të Kuq Elbasan. Ditët e fundit vulnetarët e Degës u gjendën në Shkollën e Mesme Profesionale “Mihal Shahini” në Cërrik. Sëbashku me kolektivin e nxënësve she mësuesve të kësaj Shkollën ata organizuan mbështetjen me pako ushqimore të disa familje në nevojë. , nga nxënës që frekuentojnë këtë shkollë. Familjet u evidentuan nga nxënësit dhe drejtuesit e shkollës.

Ndajeni me miqte tuaj: