Nepali në shifra

Federata ndërkombëtare e Shoqatave të Kryqit të Kuq dhe të Gjysmëhënës së Kuqe – Tre muaj pas tërmetit në Nepal, fokusi i punës është përqëndruar në sigurimin e ndihmës së nevojshme për popullsinë në zonat më të thella malore përpara se të ndërpritet kontakti me to për shkak të stinës së shirave.

Bashkangjitur një përmbledhje në shifra për gjendjen në Nepal dhe nevojat që ka për ndihma.

Nepali

Ndajeni me miqte tuaj: