Në Pogradec çelet Ekspozita vizatimore “Fëmijët dhe Kryqi i Kuq”

Në ambientet e Muzeut të qytetit të Pogradecit u hap Ekspozita “Fëmijët dhe Kryqi i Kuq”. Në ekspozitë u paraqiten rreth 60 punime të realizuara nga nxënësit e shkollave 9 – vjeçare të qytetit. Me këtë rast, u ndanë dhe çmimet për punimet më të mira. Faleminderit të gjithë fëmijëve që morën pjesë dhe bën të mundur hapjen e kësaj ekspozite!

Ndajeni me miqte tuaj: