(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Në Kërtushaj të Durrësit ndahen ndihma për të prekurit nga tërmeti

Përsëri në Durrës, dhe me konkretisht në Kërtushaj Kodër dhe Kërtushaj Qendër, vullnetarët e Degës së KK Durrës ndihmuan 80 familje të prekura nga tërmeti. Familjet përfituan paketën standarde të ndihmës nje mujore e cila përbëhet nga një pako ushqimore, një kit ushqime dhe 5 batanije
Ndihma u mundësuan nga Programi ECHO i Bashkimit Europian. #EUaid #EuCivPro #rescEU #kryqikuqshqiptar, #kryqiikuqshqiptardegadurres, #kryqiikuqshqiptardegatiranë

Ndajeni me miqte tuaj: