Në Degën e Kryqit të Kuq Tiranë vazhdon fushata në ndihmë të njerëzve në nevojë.

Shkolla të tjera i janë bashkuar fushatës së Kryqit të Kuq në ndihmë të njerësve në nevojë. Fushata është organizuar me rastin 17 Tetorit – Dita e Luftës kundra urisë. Listës së gjatë të shkollave i janë bashkuar kolektivat e nxënësve të:
– Shkollës “Vasil Shanto”;
– Shkollës “Kristaq Rama”;
– Shkollës “New York High School”;
– Shkollës “Qemal Stafa”;
– Shkollës “Partizani”;
– Shkollës “Sinan Tafaj”
Falënderojmë të gjithë nxënësit dhe mësuesit që kanë kontribuar për këtë fushatë.
“Një akt i thjeshtë human mund të lehtësojë vuajtjet e shumë njerëzve!”

Ndajeni me miqte tuaj: