Në degën e Kryqit të Kuq, Tiranë – 17 tetor – Dita botërore kundra urisë,

Dega e KK Tiranë është treguar nga më aktivet në gjerësinë e zhvillimit të kësaj fushate, të zhvilluar kryesisht me shkollat e meseme dhe ato 9 vjecare të kryeqytetit, por dhe në insitucionet kryesore të tij. Një fushatë që ka sjellë dhe rezultatet e kërkuara duke ndihmuar një numër të konsiderueshëm familjesh në nevojë. Faleminderit të gjithë atyre që bën të mundur ndihmesën e këtyre familjeve, individë, institucione apo biznese!

 • Faleminderit nxënësve të :
  – Shkollës së Mesme publike “Besnik Sykja”;
 • Shkollës 9 vjecare “Jeronim de Rada”;
 • Bibliotekës Kombëtare ;
 • Shkollës “1 Maji” ;
 • Bashkisë Tiranë;
 • Shkollës “At Zef Pllumi”;
 • Shkollës jopublike “Fenix”;
 • Shkollës “Kongresi i Lushnjës”
 • Shkollës “Mihal Grameno”
 • Shkollës “Skender Çaçi”
 • Shkollës së mesme “Sami Frashëri”
 • Shkollës “Pjetër Budi”;
 • Shkollës së Bashkuar “Domje”;
 • Shkollës jopublike “Ernest Koliqi”;
 • Shkollës jopublike “New York High School”;
 • Shkollës “Lasgush Poradeci” ;
 • Shkollës jopublike “Faik Konica”;
 • Vogëlushët e Shkollës “Gustav Majer”,

dhe të gjithë individët që ju bashkuan kësaj fushate.

 

Faleminderit për kontributin e dhënë dhe në emër të kategorive në nevojë të ndihmuara!

 

Ndajeni me miqte tuaj: