(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Ndihmohen 300 fëmijë në nevojë nga Dega e KK Tiranë

“Ne s’mund të bëjmë dot gjëra të mëdha, vetëm gjëra të vogla me dashuri të madhe!”
300 fëmijëve në nevojë u qeshën sytë dhe janë gati për fillimin e shkollës falë mbështetjes së Kryqit të Kuq Shqiptar, Dega Tiranë, dje në Ditën e Shenjtërimit të Nënë Terezës.
Ndajeni me miqte tuaj: