(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Ndihma e Parë në breg të detit

Në shumë nga degët e Kryqit të Kuq në bregdet ka nisur projekti “Ndihma e Parë në breg të detit” realizuar me kontributin e vullnetarëve dhe instruktorëve të Ndihmës së parë. Demostrime të dhënies së Ndihmës së Parë, shpërndarje e materialeve promocionale për veprimtaritë e Kryqit të Kuq por dhe dhënia e Ndihmës së parë kur ka qenë nevoja janë disa nga veprimtaritë e zhvilluara.
#KryqiiKuqShqiptar, #NdihmaParë, #NdihmaParënëbregdet,

Ndajeni me miqte tuaj: