(+355) 4 22 57 532 / 22 27 508 | kksh@kksh.org.al

Me vullnetarët e Degës së KK Durrës

Vullnetarët e Degës së KK Durrës, mjaft aktivë në ndihmë të të prekurve nga tërmeti, vecanërisht të familjeve të strehura deri mbrëmjen e djeshme në kampin e ngritur pranë Stadiumit të qytetit. Ndihma e dhënë është bërë e mundur dhe falë kontributeve të shumta të qytetarëve nga të gjitha anët e vendit, nga Kosova dhe nga vendet e tjrea. Faleminderit të gjithëve për kontributin e dhënë dhe vazhdoni të kontribuoni! Ne jemi me ju!

Ndajeni me miqte tuaj: