Mbi një shekull në shërbim!

4 Tetor 1921 – 4 Tetor 2022
Në ditën e 101 vjetorit të Kryqit të Kuq Shqiptar falenderojmë të gjithë vullnetarët tanë për angazhimin e vazhdueshëm pranë shoqatës sonë dhe për dedikimin unik me të cilin përçojnë Vlerat Humanitare të Lëvizjes Ndërkombëtare të Kryqit të Kuq dhe Gjysmëhënës së Kuqe.
Ndajeni me miqte tuaj: