Maratona V-të e Tiranës

Kryqi i Kuq Shqiptar, Dega Tiranë
Ndihma e Parë në komunitet. Jemi dhe Ne, Kryqi i Kuq, pjesë e Maratonës së Tiranës në mënyrën tonë, duke qenë të gatshëm për të dhënë Ndihmën e Parë.
Vullnetarët e degës së kryqit të Kuq Tiranë ishin prezentë për herën e pestë rradhazi në Maratonën e Tiranës.
Ky është eventi më i madh sportiv i kryeqytetit që mbledh çdo vit me mijëra vrapues. Vullnetarët qëndruan në gatishmëri për çdo rast të mundshëm dëmtimi të vrapuesve.

Ndajeni me miqte tuaj: