Kryqi i Kuq Shqiptar uron të gjithë fëmijët, për një vit të mbarë shkollor!

Duke ju uruar një vit shkollor sa më të mbarë, të gjithë fëmijëve të cikleve parauniversitare, le t’i urojmë dhe të gjithë vullnetarët për një vit sa më të frytshëm në veprimtaritë e shumta që organizojnë në shkolla në fushë humanitare!

Ndajeni me miqte tuaj: