Kryqi i Kuq Shqiptar ndihmon familjet e dëmtuara nga zjarri në Pogradec

E nëse këto ditë, vëmendja e të gjithë shqiptarëve është përqëndruar në përballimin e pasojave të rënda të tërmetit, një tjetër fatkeqësi, megjithëse e vogël e lokale, goditi qytetin e Pogradecit. Banesat e disa familjeve u shkumbuan nga zjarri dhe banorët e tyre u detyruan të kalojnë festat te të afërmit e tyre ose në hotel. Kryqi i Kuq Shqiptar, nëpërmjet degës së saj në Pogradec, u erdhi në ndihmë të këtyre familjeve me paketa mujore të ndihmës, pako ushqimore, kite higjienike mujore, batanie, veshje, etj. Shpresojmë shumë në një zgjidhje oportune për strehimin e tyre. ?

Ndajeni me miqte tuaj: