Kryqi i Kuq Shqiptar merr pjesë ne Panairin KLIK EKSPO GROUP

Panairi KLIK EKSPO GROUP hapi dje, datë 21 nëntor, edicionin e tij të 25 në ambientet e Pallatit të Kongreseve. Falë dashamirësisë dhe mbështetjes së Drejtorit të Përgjithshëm të këtij panairi z. Luan Muhametaj, Kryqi i Kuq Shqiptar ka hapur pavijonin e tij. Panairi do të qëndroj i hapur deri më datë 24 nëntor. Ju mirëpresim të na vizitoni!

Ndajeni me miqte tuaj: