1 Tetor – Dita Botërore e Moshës së Tretë –

Kryqi i Kuq Shqiptar u uron të gjithë të moshuarve një pleqëri të mbarë dhe të shëndetshme. Është në detyrimin tonë që të bëjmë gjithçka të mundur për këtë moshë, e cila shpesh ndjehet e lënë mënjanë dhe e papërfillur. Ne do të vazhdojmë të bëjmë gjithnjë e më të mirën për kategori në nevojë, për ta bërë atë pjesë aktive të shoqërisë.

Ndajeni me miqte tuaj: