Kryqi i Kuq Italian në ndihmë të viktimave nga rënia e Urës Morandi

Janë 54 punonjës të skuadrave tona të specializuar dhe vullnetarë që kanë punuar pa ndërprerje gjatë gjithë natës, në vendin ku është rrëzuar #PonteMorandi në Xhenova, ndërkohë që psikologë të Qendrës për Mbështetje psikologjike janë duke dhënë të gjithë mbështetjen e nevojshme për familjarët e viktimave.

39195309_10155745443663321_1463917161637478400_n

Ndërkohë që puna do të vazhdojë dhe sot dhe në ditët në vazhdim. për këtë është ngritur një qendër fikse si dhe një mencë në mbështetje të skuadrave tona speciale, të vullnetarëve dhe për të gjithë personalin e angazhuar në punë në zonën ku ka rënë ura.

39148915_10155745443758321_4088205564620832768_n

#UnItaliaCheAiuta

Ndajeni me miqte tuaj: