Kompania “Teleperformance” po dhurojnë gjak

Sot, punonjësit e kompanisë Call Center “Teleperformance” po dhurojnë gjak në ndihmë të fëmijëve talasemikë.
Bashkëpunimi me këtë kompani dhe drejtuesit e saj me degën e Kryqit të Kuq të Tiranës është prej shumë vitesh, veçanërisht në dhurimin vullnetar të gjakut për më nevojtarët.
Për herë të tetë, kjo kompani dhuron gjak. Një falenderim i përzemërt i Kryqit të Kuq Shqiptar për të gjithë punonjësit e kësaj komapnie qe ju bashkangjitën iniciativës për të dhuruar gjak!

Ndajeni me miqte tuaj: